Uitvaartzorg Cornelis

Woumenweg 24-26
8600 Diksmuide (België)

Telefoon(s) : +32 (0)51 50 00 44
Contact : Michiel Cornelis
Ondernemingsnummer : BE 0459.694.678
E-mail : info@cornelisuitvaartzorg.be
Lidmaatschap : Fédération Nationale des Pompes Funèbres de Belgique / Nationale Federatie van Begrafenisondernemers van Belgïe
Uitvaartunie Vlaanderen
VARU
Hoofdzetel : Cornelis Uitvaartzorg BVBA
Woumenweg 24-26
8600 Diksmuide, België
RCS Gent 0459.694.678

Over Ons

Cornelis Uitvaartzorg werd opgericht in 1936.
Reeds 4 generaties zijn we toonaangevend voor wat uitvaartverzorging betreft.
Cornelis Uitvaartzorg is een ervaren verlener van begrafenisdiensten, welke ten dienste van getroffen families staat, in een vrij grote regio, dus niet alleen in uw gemeente maar ook ver daarbuiten. Wij zorgen voor een volledige uitvaartverzorging, steeds rekening houdend met de wensen en de overtuiging van de familie. Ieder mens verdient een eigen afscheid. Een uitvaart die helemaal past bij de overledene en bij de nabestaanden. Voor de één is dit een ingetogen, verstild afscheid. Voor de ander is het een grote luxe uitvaart. Daardoor is het nodig dat een vertrouwd iemand naast u staat die u stapsgewijs begeleidt bij de vele keuzen tussen overlijden en uitvaart. Of het nu gaat over een eenvoudige of een grote luxe uitvaart, steeds kunt u rekenen op onze persoonlijke familiale inzet, bijgestaan door ons vakkundig personeel.

Sinds onze oprichting zijn wij een familiebedrijf en zijn wij ervan overtuigd dat kwaliteit, persoonlijkheid en efficiëntie inzake begrafenisdiensten verbeterd konden worden door onze ontvangstruimten, rouwcentrum en burelen te voorzien van het hoogste niveau van uitrusting en kwaliteitsvereisten.
Onze naam, Cornelis Uitvaartzorg is dan ook gekenmerkt door een verbeterde kwaliteit van dienstverlening aan de getroffen familieleden door het onderzoek dat wordt ondernomen teneinde te verzekeren dat U tevreden bent over de service die wij aanbieden.

Wegwijzer